Frisør i Odense NV

Om frisør McGallister by Hair i Odense NV

FRISØR I ODENSE NV

Kom forbi min hyggelig frisør i Odense NV til selvforkælelse

Velkommen hos McGallister by Hair! Mit navn er Dorthe, og jeg er ejer af salonen. Jeg er både uddannet frisør, kosmetolog og make-up-artist, og jeg har været i salonfaget i 30 år. Jeg har tidligere både arbejdet i små og store saloner i København og Odense, men har nu slået mig ned i min egen salon i Odense NV. Jeg har desuden været med til at oplære mange frisørelever gennem tiden. Jeg sørger altid for at holde mig opdateret på tidens trend via medieverden og diverse kurser.

Jeg vil holde jer informeret om ferielukning i god tid, ligesom udvidet åbningstider bl.a. op til helligdage og ekstraordinær lukning bliver varslet her på hjemmesiden eller på Facebook i god tid.

Husk, at I altid kan booke online døgnet rundt! I kan også kontakte mig på Facebook, Instagram eller på mail dno.madsen@hotmail.com, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Personlig og kyndig vejledning

Frisørsalonen McGallister by Hair er dér, du kan få en personlig og kyndig vejledning til dit hår. Jeg gør meget ud af, at det er dig, der er i centrum, og lytter til, hvad du har af idéer og hvilke tanker, du har om dit hår.

Sammen finder vi noget, der vil bære præg af dit personlige look. Min dialog med dig gør, at vi sammen skaber en frisure, der passer til dig – så kom ned i McGallister til en verden, hvor du altid er i centrum!

Kunden i centrum

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min salon, hvor du som kunde altid er i højsædet. Jeg sætter altid ekstra tid af til kunderne og sørger for at skabe en stemning, der bærer præg af hygge, god tid, afslapning, ro og velvære.

Det er en lille, hyggelig salon, hvor du kan få et velfortjent afbræk fra hverdagen, mens jeg ordner dit hår. Så book gerne en tid, og oplev selv stemningen og roen i salonen!